Rădăcinile puternice determină apariția strugurilor de calitate, demni să se transforme într-un vin select. Asemenea rădăcinilor, creatorul vinului găsește întotdeauna balanța între tradiții, experiența strămoșilor și noile tehnologii pentru a obține un produs irepetabil. Anume această trăsătură conferă vinurilor Gogu Winery caracter și delicatețe. În fiecare pahar este concentrată tradiția de veacuri, care merge cu rădăcinile câteva generații în trecut și vă oferă cea mai valoroasă creație a acestora.

Ilie Gogu
Merlot
2013, 800 bottles

Produs din struguri aleși, de soi Merlot, cultivați pe podgoriile de Sud-Est ale RM cu un spatiu climacteric deosebit, culeși si sortați manual. Vinul are o culoare rosie rubinie . Are un buchet deosebit de soi bine conturat. In aroma predomina nuante de visine, maces, coacază. Gustul este plin, echilibrat, cu durată lungă in postgust.

Sauvignon Blanc
2015, 900 bottles

Produs din struguri alesi, de calitate, recoltati si sortati manual de pe podgoriile proprii amplasate in regiunea de sud-est ale Republicii Moldova . Vinul are o culoare galben-pai cu nuante verzui. Aroma este specifica soiului bine pronuntata, cu nuante de coacaza rosie si fructe exotice. Gustul plin, echilibrat,racoritor.

Rose Merlot
2014, 900 bottles

Produs din struguri alesi, Merlot,Cabernet-Sauvignon si Saperavi , recoltati si sortati manual de pe podgoriile proprii, amplasate in regiunea de sud-est a Republicii Moldova, cu un spatiu climacteric deosebit. Vinul are o aroma bogata, si un gust racoritor, plin de prospetime, asociat cu zmeura si pomusoare de padure.

Contacte

Ilie Gogu
+373 79 825 409
Ilie.gogu@yahoo.com

87 Pacii str.,
Causeni, MD4301
Republica Moldova

Istoria companiei de vinificație "GoguWinery" începe cu 4 generații în urmă în familia Gogu. Fondatorul vinăriei, Ilie Gogu, este vinificator prin ereditate, care a transpus în viață visul strămoșilor săi. După ce a venit în fruntea afacerii de familie, a investit considerabil în vii și tehnologii pentru a obține vinuri familiale de calitate.

Trebuie de menționat că Ilie este cunoscut într-o mai mare măsură nu ca și om de afaceri, dar drept vinificator de valoare. Înainte de a fonda afacerea de familie, Ilie a parcurs un drum greu, care a început cu studii de specialitate în tehnologia vinului și a continuat cu 10 ani de experiență în calitate de tehnolog – șef la una din  cele mai mari companii vinicole din Moldova.

Sub supravegherea lui Ilie are loc îndelungatul proces de creare a vinului – de la sădirea butașilor de viță-de-vie și culegerea strugurilor până la îmbuteliere. El urmărește fiecare etapă de producere și depune eforturi maxime pentru a obține un produs select, de calitate înaltă.

Viile întreprinderii se află în cea mai potrivită zonă de vinificație din Moldova – sud-estul țării. În fiecare an, majorând suprafețele cu viță-de-vie, compania «GoguWinery» se conduce de regula principală – producerea vinurilor selecte, de calitate și exclusive. Din acest motiv, numărul de sticle produse este de regulă limitat.

Din momentul lansării pe piață în 2014, vinurile lui Ilie au primit imediat cele mai înalte aprecieri din partea experiților nationali si internationali. Astfel in 2015 au fost medaliate cu doua medalii de aur la Asia Wine Trophy 2015, dar si la International Wine Contest Bucharest 2015.

Vinurile "GoguWinery" au caracter și contin o paleta armonioasa a gustului rafinat în cele mai bune tradiții de vinificație din Moldova.


Acest site a fost elaborat cu suportul financiar al proiectului Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor (CEED), finanţat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Site-ul nu reflectă neapărat opinia USAID sau a Guvernului SUA.

© 2010–2019. Toate drepturile rezervate. Website by Amigo Logo