Filetto al Pepe Verde

Specialitatea restaurantului Symposium, Filetto al Pepe Verde este preparată delicat din muşchiuleţ de vită in aroma şi savoarea sosului tradiţional italienesc "Pepe Verde". Gustul fin şi delicios al acestei specialităţi este perfect in ansamblu cu aroma de fructe a vinului Cabernet Sauvignon Et Cetera.

Ingrediente

Muşchiuleţ fin de vită - 200 gr
Ulei de măsline Extra Virgin - 20 gr
Boabe alese de piper verde - 5 gr
Brandy - 25 ml
Frişcă - 70 ml
Unt - 20gr
Sare fină de mare - 2 gr

Mod de preparare

Muşchiuleţul de vită se prăjeşte in ulei de măsline timp de 6 minute - cite 3 minute pentru fiecare parte. Se strecoară uleiul şi se adaugă untul şi boabele de piper verde. Muşchiuleţul impreună cu boabele se călesc incă 5 minute. Se stropeşte cu brandy şi se incinge in flacăre. Se presoară sarea, se adaugă frişcă şi se ţine la foc timp de 3 minute.

Pe un platou mare se aranjează muşchiuleţul peste care se toarnă sosul impreună cu boabele de piper verde. Se serveşte cu Cabernet Sauvignon Et Cetera.Acest site a fost elaborat cu suportul financiar al proiectului Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor (CEED), finanţat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Site-ul nu reflectă neapărat opinia USAID sau a Guvernului SUA.

© 2010–2019. Toate drepturile rezervate. Website by wefw Amigo Logo