Aplikace Oculus, Oculus – Meta Quest – Stáhnout

Oculus – Meta Quest for Windows

Odota. Pyyntöäsi Käsitellän. Jos Tämä Sivu ei lataudu uudelleen automaattisestis, yritä ladata seudelleen.

Aplikace Oculus

Odota. Pyyntöäsi Käsitellän. Jos Tämä Sivu ei lataudu uudelleen automaattisestis, yritä ladata seudelleen.

Kaikki Meta-Faitteet MaksutTomilla toimituksila ja palautuksialla!
Pidä Kokemuksi Ajan Tasalla

Rekisteröitymällällällälli Ottamaan Metalta Vastaan ​​Päivityksiä Ja Markkiointiviestejä (Esimerkiksi Sähköpostia tai yhteisöllisiä viesejä).

Vidí Koska Tahansa Perua Suostukuksesi JA Lopettaa Tilauksen Klikkamalla Visteissä Olevaa Lopeta Tilaus -linkiääääääätří.

Tilaukseesi Sovelletaan Käyttöehtoja Ja Tietosujakäytäntöä.
Sivuston Käyttöehdot Ja Käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan tuki ja oikeudelliset tiedot
Sivuston Käyttöehdot Ja Käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan tuki ja oikeudelliset tiedot
Sivuston Käyttöehdot Ja Käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan tuki ja oikeudelliset tiedot
Sivuston Käyttöehdot Ja Käytännöt
Virtuaalitodellisuus
Kaupan tuki ja oikeudelliset tiedot

Meta Quest: * Vanhemmille: * Katso Täältä Tärkeitä Ohjeita Ja Turvallisuusvaroituksia, Kun Käyttäjänä on Lappsi: https: // www.meta.com/quest/parent-info/. Vähintään 10-Vuotiaat Voivat Käyttä Meta-Tilejä Meta Quest 2: Lla Ja 3: Lla. Kaikki Muut Meta Quest -Virtuaalilasit na Tarkoitettu 13 Vuotta Täyttäneilleil. Tietyt Sovellukset, pelilit ja kokemukset voivat Olla vanhemmalle yleisölle tarkoitettuja. Meta questin ominaisuus-, toiminto- ja sisältöilmoire: militeen ominaisuudet, toiminnot ja sisältö voivat muttua tai ne voidaan poistaa milloin tahansa. Ne eivät ole Välttämättä Saatavilla Kaikilla Alueilla Tai Kielillä, Tai Niiden Saatavuutta Voidaan Rajoittaa. Ne saattavat edelytttä Tiettyä KäytössSly olevaa Ohjelmistoa tai Palvelun Aktivointia. Huomio myös mahdolliset lisäehdot ja veloitukset.

Tärkeä Meta Quartin TurVallisuusilmoi https: // wwwww.Oculus.com/quest-2/odnímatelné-facial-rozhraní-Alert/

Rahoitusvaihtoehdot. Sinulle saatetaan tarjota rahoitusvaihtoehtoja meta-ostoillesi. Přečtěte si Lisätietoja Tällä: https: // www.meta.com/help/quest/články/účty/platební usazování/finance-your-meta-nákup/

† Souraanvan Sukupolven Snapdragon -Sirun Grafiikkasuoritusky Verrattuna Meta Quest 2 -Siruun

Meta Portal: Portalin Äänikommentojen Saatavuus vaihtelee. Lue Lisätietoja: https: // www.meta.Com/legal/portál/použití. Ruutukaappakset ovat peräisin simuloidusta ympäristöstä. Käyttäjän Kokemus wi olla erilainenen. Edelllyttää Langattoman Internet-yhteyden ja facebook- tai whatsapp-käyttäjätililin. Whatsapp ei ole saatavilla tabletilla. Ominaisuudet, toiminta ja sisältö saattavat vaihdella, eivätkä ne ole välttämättätttä Saatavilla Kaikile-Malleille Tai Kaikilla alueilla tai Kielillä. JoiHinkin OMINAISUUKSIISIIN Saatetaan Tarvita Facebook-Käyttäjätili JA Portál-Mobiilisovelluksen Lataaminenen. VOE EDELLYTTTTRO TILIN REKISTERöINTIä. Käyttöehtoja ja maksuja voidaan soveltaaaa. Amazon, Alexa Ja Muut Aiheseen Littyvät Logot Ovat Amazon.com, Inc: n Tai Sen Tytäryhtiöiden Tavaramerkkejä. Muut Nimet JA Brändit Saattavat Olla Muiden Ohaisutta.

Příběhy Ray-Ban: Ray-Ban Stories Edellyttää Matkapuhelinta, Jossa na Android- (Sijaintipalvel Käytössä) Tai ios-Käyttöjärjestelmä, Langatonta Internetttä Ja Tilin Rekisteröinti. Ei yhteensopiva kaikkien älypuhelinten kanssa. Příběhy Ray-Ban o Saatavilla marně Tietheissä Maissa. Hlasový asistent na Saatavilla marně Englanniksi, Italiakksi Ja Ranskaki. Ominaisuuksia, toimintoja ja sisältöä voidaan muuttaa tai poistaa milloin tahansa. Katso alantasaisimmat Tiedot Osoitteesta Ray-Ban.Com/FAQ-Ray-Ban-Stories. Marně yli 13-Vuotiaille. Totea saattaa aiheuttaa Häiriöitä Henkilökohtaisissa Lääketietellisissä Milkteissa. Edellyttää tiettyjn päivitysten asentamista aika ajoin, myös enen enmimmäistä käyttöketaa. Käyttäjä vastaa aina ray-ban-ban-ban Storiesin Käytösss Paikallisten Lakien Ja Määysten Nedattamissta, Erityise nejlépe niéri, Jotka littyvät yksisityiSyteen Jaletavien Milk.

YhteystieDot: Meta Platforms Technologies Ireland Limited, Merrion Road, Dublin 4, D04 X2K5, Irsko

Oculus – Meta Quest for Windows

Oculus - Meta Quest

Spravujte své zařízení VR pomocí bezplatné aplikace Oculus

Aplikace Oculus vám umožňuje koupit hry pro vaše Oculus Rift nebo Rift S a živé zkušenosti ve virtuální realitě, samotné nebo sdílet. Aplikace umožňuje spravovat zařízení, účty a Oculus Oznámení.

Kde najít Oculus Rift, Rift S, Quest and Quest Games ?

Usnadnit přístup k her z náhlavních souprav Facebook Oculus, Můžete si stáhnoutAplikace Oculus Z obchodu Google nebo App Store nebo jděte přímo doOculus Store. Díky tomu budete mít přístup k nejnovějším verzím softwaru VR a více než 1000 herních referencí.

Jaké jsou výhody této aplikace ?

Kromě úplného katalogu, ke kterému poskytuje přístup, nabízí aplikace Oculus nové funkce, jako je zrcadlo, což vám umožní distribuovat to, co vidíte z vaší VR přilby. Můžete si také rezervovat Virtuální místa na událostech A sdílejte své zkušenosti s virtuální realitou s ostatními hráči.

Alternativní

V současné době, Sidequet Nabízí širší a méně selektivní katalog her přístupných z autonomních náhlavních souprav VR, ale Facebook brzy nabídne druhý VR aplikační obchod proOculus Quest.

Aplikace pro využití všech funkcí Oculus.

L ‘Aplikace Oculus Umožňuje vám vychutnat úplný zážitek z virtuální reality díky PC nebo autonomních přilbách. Oculus tím, že nabízí pravidelné aktualizace, často obnovený katalog a inovativní vyhrazené aplikace.

  • Mnoho funkcí
  • Pravidelné aktualizace
  • Možnost zrcadlit
  • Kompatibilní na všech nejnovějších zařízeních