Recenze červená od SFR: Zákazní svědectví | Červená od SFR, červená od SFR Mobile Reviews: Co si uživatelé myslí

Červená od SFR Mobile, spotřebitelské recenze v roce 2023

22/22/2023 od Marie-Luce V.
Po zkušenostech 18/18/2023

Červené recenze zákazníků

Najděte všechny Červená recenze zákazníků SFR, Shromážděno důvěryhodnou návštěvou třetích stran, které vám nabízí oznámení, které vám nabízí záruku recenzích revizí na předplatném jedné z našich služeb nebo nákupem mobilního telefonu. Jsme tedy odhodláni našim zákazníkům v přístupu zaměřeném na neustálé zlepšování našich služeb.

8.6/10

Globální značka
Na základě 11392 recenzí

Názor podléhající kontrole ?

  • Za názory nebyly poskytnuty žádné zvážení
  • Recenze jsou zveřejňovány a uchovávány po dobu pěti let
  • Názory nelze upravit: Pokud si zákazník přeje upravit svůj názor, musí kontaktovat přezkoumání, aby odstranil stávající oznámení, a zveřejnit nový
  • Důvody pro odstranění názorů jsou k dispozici zde

Hodnocení zákazníků 4/5

22/22/2023 od Jerome D.
Po zkušenostech 18/18/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

22/22/2023 od Steven R.
Po zkušenostech ze dne 6. 6. 2013

Hodnocení zákazníků 5/5

Velmi snadné díky velmi jasné vysvětlení

22/22/2023 od Bernard C.
Po zkušenostech 18/18/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

22/22/2023 od Nadege H.
Po zkušenostech ze dne 17/17/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

09/22/2023 od Djazia S.
Po zkušenostech ze dne 17/17/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

22/22/2023 od Marie-Luce V.
Po zkušenostech 18/18/2023

Hodnocení zákazníků 4/5

Příkaz je jednoduchý

22/22/2023 od Faiza a.
Po zkušenostech ze dne 17/17/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

Snadné přihlášení k odběru

22/22/2023 od Dominique V.
Po zkušenostech 18/18/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

Nic nahlásit, ergonomické a funkční stránky.

22/22/2023 od Antoine V.
Po zkušenostech ze dne 17/17/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

Web je perfektní, jasný jako celek, s nimiž jsem velmi spokojen.

09/22/2023 od Jeanjacques D.
Po zkušenostech z 15/15/2023

Hodnocení zákazníků 4/5

Pořadí se však dobře zadané, průchod technika velmi nebezpečný, ale aktivace služby byla provedena správně

22/22/2023 od Anonymous Anonymous.
Po zkušenostech 05/09/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

Velmi ergonomické místo

22/22/2023 od Francois E.
Po zkušenostech 18/18/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

22/22/2023 od Benoit m.
Po zkušenostech ze dne 17/17/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

Objednat snadno umístěné, vysvětlení velmi snadno pochopitelná. Velmi dobrá citlivost týkající se technických schůzek.

22/22/2023 od Pascal R.
Po zkušenostech ze dne 17/17/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

22/22/2023 od Marc C.
Po zkušenostech ze dne 6. 6. 2013

Hodnocení zákazníků 5/5

22/22/2023 od Fabrice G.
Po zkušenostech ze dne 6. 6. 2013

Hodnocení zákazníků 5/5

Skvělé nic

22/22/2023 od Nicoleta U.
Po zkušenostech ze dne 6. 6. 2013

Hodnocení zákazníků 4/5

Žádné starosti, snadný pořadí

22/22/2023 od Sylvie L.
Po zkušenostech z 15/15/2023

Hodnocení zákazníků 4/5

22/22/2023 od Lucie R.
Po zkušenostech ze dne 17/17/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

Velmi dobře při čekání na objednávku

22/22/2023 od Nabil B.
Po zkušenostech ze dne 6. 6. 2013

Hodnocení zákazníků 4/5

Velmi dlouho předkládat objednávku, příliš mnoho informací, ale ne -li dobré

22/22/2023 od Betty K.
Po zkušenostech ze dne 6. 6. 2013

Hodnocení zákazníků 5/5

Super rychlé a rychlé. horní

22/22/2023 od dimitri m.
Po zkušenostech z 15/15/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

22/22/2023 od Sebastien H.
Po zkušenostech ze dne 6. 6. 2013

Hodnocení zákazníků 5/5

22/22/2023 od Jacques H.
Po zkušenostech ze dne 17/17/2023

Hodnocení zákazníků 5/5

22/22/2023 od Jacques H.
Po zkušenostech ze dne 17/17/2023

Vaše spokojenost, naše priorita !

Zde spojíme všechny Červená recenze zákazníků SFR Napsáno červenými službami a produkty. Pokud stále váháte na výběr mobilního nebo internetového balíčku, můžete se obrátit na názory komunity, které vás mohou lépe vést a vést vás ve vašich různých volbách. Zjistěte, co si naši zákazníci myslí o kvalitě našich služeb a výkonu naší mobilní, internetové a vláknité sítě a výhody našich produktů.

Můžete získat přesnou představu o tom, co nabízíme, a také naše ceny. Protože transparentnost a neustálé zlepšování našich služeb je v našich očích nezbytné, najdete svědectví a názory zákazníků stejně příznivé jako nepříznivé. A když jste se přihlásili k odběru jedné z našich mnoha nabídek, neváhejte se podělit o své svědectví na červené SFR !

  • Kontrola sledování
  • Online aktivace
  • Nabídky vrácení peněz
  • Oblast klienta
  • Aplikace Red & Me
  • Pohyb
  • Ukončení
  • Síť 4G & 5G SFR
  • 5G: Výhody, balíčky, telefony
  • Velmi vysokorychlostní síť vlákna
  • Informace o debutu
  • Červený průvodce

Červená od SFR Mobile, názor spotřebitele v roce 2023

Červená společnost SFR, tzv. „Levná“ dceřiná společnost a bez závazku SFR, je známá nabídkou balíčků za nízké ceny a poskytuje služby a možnosti SFR SFR. Ale jaké jsou názory na červenou od SFR Mobile ? Jsou předplatitelé spokojeni se službami nabízenými operátorem ? Zjišťujeme spotřebitelské názory, ale také názory vašeho odborníka na Jechange.

Červené logo

�� Mobile Redoff
z 4,99 €/měsíc bez zapojení !

Jaké jsou názory na červené balíčky SFR ?

Červená SFR získaná v roce 2022, Obecná poznámka 8.7/10 Podle průzkumu ověřené recenze prováděné na recenzích 20857. Tato poznámka umístěte červeně do Kategorie „Vynikající“ telekomunikační operátor.

Pojďme se podrobněji podívat na zpětnou vazbu od červených zákazníků na službách jejich operátora.

Červená podle balíčku SFR: Červené silné stránky

Red SFR: Jasná a rychlá služba

Recenze na červenou od SFR jsou hlavně pozitivní. Předplatitelé hodně zdůrazňují Jasnost informací poskytovaných na webových stránkách Red jakož i rychlost zákaznického servisu při správě jejich objednávky.

Často se vraťte podmínky „Rychlý příkaz“, “Přístupný a zábavný web”, „Srozumitelný a rychlý web“, „Předplatné při několika kliknutích“. Když víte, že administrativní postupy mohou být dlouhé, je to skutečné úspora času být schopen přihlásit se k odběru svého mobilního balíčku tak snadno a rychle.

Je to také zaznamenáno „Reaktivita“ Červené agenti Když předplatitel narazí na technické problémy s jeho zařízeními.

Tento bod je skutečnou výhodou, zejména od té doby Červená je 100% digitální operátor Kdo nemá telefonní servis nebo fyzický obchod. Jeho účinnost je pak založena pouze na jeho webových stránkách. Úspěšná sázka !

Balíčky s RED SFR bez závazku

Další výhodou podtrženou předplatiteli je skutečnost, že Red Mobile nabízí bez povinnosti doba trvání. To je to, co hlavně charakterizuje Red SFR: Flexibilita jeho nabídek. Zákazníci oceňují, že nejsou blokováni v závazku a jsou schopni ukončit Red SFR, když považují za vhodné.

Dobrý poměr ceny a výkonu

Třetí bodový bod je cena. Toto je skutečně jeden z nejvíce v úvahu spotřebitelé. Mluví o velmi dobrém hodnota za peníze a přiměřené ceny, které se nemění po 12 měsících předplatného, ​​jako je tomu v případě balíčků se závazkem.

The Červené box by recenze SFR Jsou podobné, cena mobilních nebo internetových nabídek je skutečným přístupem pro poskytovatele přístupu, který nabízí mnoho Red SFR propagace po celý rok.

Kvalita sítě SFR

Oznámení Červená od SFR 4G : Toto je velmi důležitý prvek pro červené zákazníky. Nejsou zklamáni z červené sítě. Ten ve skutečnosti používá síť SFR.

Sfr je První operátor z hlediska pokrytí sítě 4G protože on Pokryjte 85% francouzského metropolitního území. Od roku 2020 pokračuje SFR Nasazení 5G a již poskytuje, v roce 2022, 6 200 webů.

Ať už jste zákazníkem balíčku SFR nebo červeného mobilního balíčku, nejen si užíváte SFROD SFRE ale také operátorské služby a možnosti. Můžete se proto přihlásit k odběru pobytu, mezinárodní červené od SFR možností nebo internetu nebo dokonce nebo dokonce Mnoho televizních kytic (RMC Sport, Netflix, Bein Sports, Amazon Prime Video. ) a další služby, jako je kybernetická bezpečnost SFR.

Červené logo

�� Mobile Redoff
z 4,99 €/měsíc bez zapojení !

Červená recenze SFR: Negativní názory

Někteří zákazníci zvyšují skutečnost, že nabídky SFR jsou také atraktivní, ale jsou na ceně mnoha placené možnosti Přidat do svého balíčku. Červená nabízí počáteční balíček, aby zákazníci opustili Svoboda to personalizovat podle jeho osobního použití. To je důvod, proč, pokud potřebujete například internetové gigy v zahraničí (s výjimkou Evropské unie a DOM), musíte si vybrat mezinárodní možnost za 3 €/měsíc.

Internet v zahraničí je také dalším bodem, který se zabývají zákazníky. Data obálka použitelná mimo hranice je někdy považována za příliš nízké.

Pozorováním názorů uživatelů internetu na Red SFR můžeme vidět, že v roce 2019 si zákazníci stěžovali na nedosažitelný a neaktivní zákaznický servis. Podle posledních pozitivních názorů zveřejněných v letech 2022 a 2023 můžeme říci, že Red SFR značně zlepšil kvalitu svého zákaznického servisu. Je to i dnes aktivum číslo 1 předložené jejich předplatiteli.

Recenze o červeném SFR odborníka Jechange

  • Velmi dobrá hodnota za peníze
  • Žádné zapojení
  • Přizpůsobitelný mobilní balíček
  • Přístup k chytrým telefonům za referenční ceny
  • Zákaznický servis pouze online
  • Absence přechodné nabídky mezi 1 GB a 100 GB

Červená od SFR Mobile nabízí jediný balíček, který zahrnuje hovory a neomezené SMS/MMS. Nabídka je modulární a modifikovatelné kdykoli být tak blízko vašim potřebám.

Pokud si přejete upravit datovou obálku vaší nabídky v zahraničí, od 19 GB /měsíc (nebo 24 GB /měsíc s balíčkem 200 GB) za 30 GB /měsíc, přejděte do svého Červená oblast zákazníka a změnit svůj online balíček. Operace se okamžitě projeví.

Můžete tedy těžit z kompletního balíčku, který vypadá jako vy, Méně než 20 €/měsíc. Nejlevnější červená balíček SFR je skutečně 6,99 €/měsíc bez závazku A Nabídka s vysokým koncem je pouze 19,99 EUR /měsíc s 200 GB internetem, Velmi dostupná cena za služby.

Red SFR vám také dává výhodu Propagace na širokém výběru chytrých telefonů s předplatným červeného mobilního balíčku. Slevy Může jít až 200 € v závislosti na modelu. Pokud chcete změnit svůj mobil, nečekejte, až využijte preferenční sazby, které nabízí Red.

Můžeš Přihlaste se k odběru balíčku s červenou od SFR jestli chceš flexibilní, modifikovatelná nebo ukončitelná nabídka kdykoli.

V tomto případě můžete zavolat Online Red Advisor, přímo z počítače nebo diskutujte o fóru a najdete řešení v případě problému. Toto je jediná nevýhoda, pokud chcete využít výhodné červené nabídky.

Chcete -li objevit všechny aktuální nabídky a nasměrovat se na to, který vám nejvíce vyhovuje, můžete použít náš komparátor mobilních balíčků.

Co se předplatí ?

Červená nabízí Jeden modulární balíček podle 3 vzorců V závislosti na množství požadovaných dat. Abychom vám pomohli vybrat si mezi mobilními balíčky Red SFR bez závazků, zde jsou podrobnosti o nabídkách.

Vše o červené od SFR

  • Přejít z balíčku SFR na červenou
  • Recenze na červených mobilních balíčcích
  • Recenze červených internetových boxů
  • Levné balíčky v červené
  • Ukončit červenou nabídku

Máte nárok na vlákno ?
Test volný, uvolnit Vaše způsobilost za méně než 3 minuty A objevte Nejlepší nabídky Pro váš přístup k internetu.

Zavolejte našim poradcům pro vaše postupy (Způsobilost, změna operátora. )

Od pondělí do pátku od 8:00 do 21:00 sobota od 9:00 do 19:00 neděle od 9:00 do 17:00

Recenze Red by od SFR (2023): Přečtěte si tento test před přihlášením

Červená recenze SFR

Uvažujete o výběru mobilního plánu u operátora Red by SFR ? Internetová skříňka ? Nahý smartphone ? Dnes je operátor bez závazku umístěn jako referenční hráč na trhu. S dematerializovaným vztahem si může dovolit snížit ceny a dosáhnout konkurenční hodnoty za peníze. Níže, Sdílíme naši červenou podle názoru SFR, aktualizováno v roce 2023.

Nižší na této stránce se vrátíme ke třem vlajkovým produktům značky. Každý z nich má specificity, které umožnily Red by SFR, aby se umístila jako silná značka skupiny Altice. Posledně jmenované se 14 miliony zákazníků na mobilu je mastodon francouzské krajiny. Je jeho pověst na své službě ? Bez dalšího povyku, tady je náš test.

Červená recenze SFR: Šampion levného balíčku

Za desetiletí, červená SFR vytvořila přílivovou vlnu na trhu s mobilním balíčkem. Zdarma mobilní telefon, který byl v roce 2012 detonátorem, od té doby překročil tento operátor, který nabízí velmi agresivní hodnotu za peníze. Velké vítězové této bitvy mezi provozovateli jsou to zákazníci, kteří mají prospěch ze skutečných výhod nákupu.

Níže na naší červené stránce SFR Review se nejprve vrátíme k mobilnímu plánu. Toto je vlajkový produkt značky, daleko před internetovou krabicí nebo telefonií. To znamená, že operátor neváhá hnízdit tyto produkty a nabídnout více či méně výhodné balení. Nevázaný balíček je již sám o sobě velmi relevantní, nemusíte se přihlásit k odběru několika produktů, abyste ušetřili peníze.

Mobilní balíček bez závazku

Červená od SFR je především známá svým vynikajícím mobilním balíčkem bez času. Značka se stala jedním ze symbolů této nové vlny flexibilnějších a levnějších nabídek. Dnes operátor neváhá komunikovat o všech podpěrách, aby byla oznámena její nabídku. Při několika kliknutích se můžete přihlásit k odběru mobilních předplatných. Stejně tak jen několik kliknutí na to zruší.

Červená od SFR

Neomezené hovory a SMS

Data v Evropě: 16 GB

Červená od SFR

Neomezené hovory a SMS

Data v Evropě: 26 GB

Červená od SFR

Neomezené hovory a SMS

Data v Evropě: 10 GB

Červená od SFR

Neomezené hovory a SMS

Data v Evropě: 6 GB

Nějakou dobu měl Red by SFR ve svém rozsahu jediný mobilní balíček. Od té doby se zvrátila odmítáním své nabídky ve dvou vzorcích. Pokud jsou ve všech případech volání, SMS a MMS neomezené, je to objem dat, které se vyvíjejí a také připojení 4G nebo 5G. A proto cena. V závislosti na vašem profilu bude proto nutné se zaměřit spíše na předplatné než na jiný.

Velmi pravidelně, červená podle SFR zdůrazňuje propagace. Níže můžete zjistit různé nabídky probíhající s jejich datem platnosti. Jako připomenutí, pokud máte v úmyslu změnit jiného operátora pro mobilní plán SFR, budete muset přinést své číslo Rio (zavolejte 3179, abyste jej získali).

Jak můžete vidět ve výše uvedeném seznamu dynamické stránky naší revizní stránky SFR, balíčky reagují na velmi odlišné profily. Existují nabídky s malými mobilními daty, které by reagovaly na velmi mírné uživatele smartphonů (a internetu). Červená od SFR zůstává velmi mladou značkou, a proto má také nabídky s mnoha dalšími daty.

V tuto chvíli tedy máme balíček 1 GB a dalších 200 GB. Pro ty, kteří hrají na svém mobilu, kteří pravidelně sledují filmy a videa nebo kteří používají svůj telefon jako router (tethering) Pro sdílení jejich spojení, toto je správné řešení. To je o to zajímavější, protože hodnota za peníze na těchto velkorysých datových předplatných je zajímavější.

Jako vždy, v balíčku v červené od SFR existují 3 typy dat, které lze rozlišit: data ve Francii, data v EU/DOM a data mimo tyto zóny. Kromě údajů ve Francii provozovatel vždy přiděluje obálku mobilních dat v Evropské unii a DOM. Liší se podle balíčku mezi 1 a 30 GB za měsíc. Uvědomte si, že u mezinárodních údajů bude nutné se přihlásit k odběru placené možnosti. Nepoškodí náš názor červené pomocí SFR.

Velká červená, rozbitý cenový balíček

Od roku 2020, Red by SFR také inovoval s novým konceptem: Big Red. Po dobu 72 hodin (o víkendu) operátor zdůrazňuje šokovou nabídku na svém mobilním plánu. Pokud spadnete včas, naše červená podle názoru SFR je, že můžete spěchat zavřené oči. Zobrazené ceny pak zpochybňují veškerou konkurenci a dotyčné balíčky jsou bez závazků.

V průměru vidíme velkou červenou operaci každé dva měsíce. V posledních epizodách jsme byli schopni objevit 200 GB mobilní balíček za 15 € nebo neomezené předplatné 100 GB při 12 € za měsíc. Jsou to nabídky, které jsou navíc, opravdu musíte při této příležitosti skočit. Červená společnost SFR také rozšířila svou velkou červenou nabídku v poslední epizodě: Zobrala ne méně než 3 balíčky za ceny šoků.

Kromě mobilního balíčku má Red od SFR také internetovou krabici, která je také způsobilá pro Big Red. To znamená, že nabídky jsou méně atraktivní a agresivní než na jeho mobilním předplatném. Obecně vám to umožňuje mít oteklý tok i 2 měsíce v bonusu. Ale ve srovnání se standardní nabídkou zůstává ekonomika spíše mírná.

V rámci balíčku Big Red Speciální mobilní balíček můžete ušetřit 40% na balíčku. Obvykle je balíček 200 GB, který je 15 EUR za horké období, normální čas při 25 € za měsíc. Podobně je balíček 100 GB 20 EUR měsíčně, když během Velké červené barvy klesl na 12 EUR měsíčně.

Vezměte prosím na vědomí, že kvalita Big Red závisí na ročním období. Je zřejmé, že během černého pátku bude červená SFR ještě velkorysejší. Totéž platí pro začátek školního roku v září, období vždy velmi přispívá ke změně (nebo nákupu) balíčku. Z naší zkušenosti a našeho názoru je červená SFR v té době nejlepším mobilním balíčkem. Vždy chce být konkurenceschopnější než jeho konkurenti, takže se bude vždy snažit mít nejnižší cenu.

Červená dohoda, nabídka pomíjivého šoku

Červená společnost SFR je operátorem specializujícím se na mobilní balíček bez povinnosti, určitě. Inovoval však v roce 2021 oznámením první nabídky Flash, která obsahovala balíček „s“ po dobu 24 měsíců. Během března se nazývá „Red Deal“, první zvláštní operace tohoto typu. Tváří v tvář úspěchu, značka z ní učinila opakující se operaci – včetně v roce 2023.

Velmi pozitivní bod v názoru, červená od SFR nechybí představivost. Neustále zkoumá nové nabídky, aby zjistil, co opravdu zajímá francouzštinu. A nebojí se selhat, i když to znamená začít znovu později. Tato červená dohoda byla na papíře docela obtížné prodat. Balíček se závazkem, ale na oplátku nabídl iPhone 8 rekondovaný.

Nakonec byl úspěch hromový. Je třeba říci, že nad strachem ze závazku je štědrost předplatného přesvědčena tisíce lidí. Samotný balíček je již vynikající, ale s zahrnutím smartphonu se nabídka stala neodolatelnou. Prodáním telefonu v tomto procesu (za 309 €) byly nabídnuty téměř 2 roky mobilního předplatného.

Červená od SFR byla velmi silná a je to první operátor, který na takovém balíčku ukázal tolik štědrosti. Poté rozmnožil nabídky na zařízeních Oppo, Vivo nebo Samsung prodáno kolem 300 eur. Tato červená dohoda, pokud bude obnovena, bude pravděpodobně velmi přesná. Stejně jako během velkých červených operací je telekomunikační operátor konkurenceschopný do bodu, kdy se žádnému konkurentovi nepodaří v porovnávání.

Pokud máte možnost změnit balíček v těchto časech, je lepší si ho užít. Ale v každém případě, podle našeho názoru, červená SFR je stále mezi elitou mobilního balíčku. Takže tam můžete jít klidně, kdykoli a dokonce bez zvláštní operace.

Balíček kombinovaný a internetová skříňka

Nejnovější originální nabídka zvýrazněná Red by SFR na jejím webu je ta, která kombinuje mobilní balíček a internetovou krabici. To znamená, že i když vám dává příležitost přihlásit se k oběma současně, nemáte žádný další finanční zájem. Měsíční cena za dva opětovné produkty skutečně odpovídá součtu dvou samostatných cen. Kromě toho se nebudete zapojit do doby trvání. Je to jen balíček, který vám umožní mít pouze jeden postup.

To znamená, že zájem je poměrně omezený – pokud nechcete otevřít vše v červené barvě SFR. Podle našeho názoru níže uvedený SFR uvidíte, že také máme pozitivní názor na krabici. Z hlediska flexibility, transparentnosti a personalizace je to velmi dobrý produkt. Můžeme jen litovat, že červená SFR nenabízí žádnou skutečnou výhodu při nákupu krabice a balíčku současně. Klasičtí operátoři nabízejí skutečnou finanční výhodu.

Obchodník specializující se na telefonování

Historicky bylo úkolem červené SFR prodávat pohyblivé balíčky bez závazku. Od operátora se diverzifikoval s internetovou krabicí. V roce 2020 se rozhodl udělat velkou podporu na součásti elektronického obchodování. Více než rok to umožnilo svým návštěvníkům koupit holé chytré telefony, bez jakéhokoli závazku.

Jinými slovy, můžete si koupit smartphone v Red od SFR Store, jako byste si ho koupili na Amazonu nebo Cdiscount. To je přesně stejný princip, máte bezplatnou doručení, 14denní zkušební období a výnosy zdarma. Všimněte si, že všechny chytré telefony také těží z záruky výrobce.

Na stránce červené od SFR je proto pro smartphony konkrétní karta. V seznamu najdete všechny populární modely jako iPhone 14, Samsung Galaxy S23 nebo jiné Xiaomi 12. Tam, kde je naše červená podle názoru SFR stále pozitivní, je to, že zkouší jedinečné nabídky. Například vydal nabídku na iPhone 14, jakmile byly vydány, když tam nezačal žádný soupeř. Je to silný argument, porušuje kódy.

Podobně, na více vstupních a středních telefonech, červená od SFR je také velmi konkurenceschopná. Nakonec máte zájem o využití červených nabídek SFR, i když nejste zákazníkem jejich mobilního plánu.

Také si všimneme, že červená pomocí SFR změnila svůj předplatný formulář na mobilní balíček. Od začátku roku 2021 také zdůrazňuje výběr několika holých chytrých telefonů, které můžete spojit s mobilním balíčkem bez. Je to jednoduché asociace, ale neexistuje žádné omezení. Je to jako kupovat je samostatně, ale na stejném webu.

Pro pokračování v připojení, červená od SFR má také řadu připojených hodinek. Mezi The Apple Watch, Galaxy Watch a MI Watch, existuje celá řada prémiových chytrých hodinek, které jsou k dispozici také v tomto obchodě s elektronickým obchodem. Provozovatel je také docela velkorysý s vysokým (a pravidelnými) propagacemi). Ušetřit peníze, je to opět ten pravý partner.

Červená od SFR Box, mini revoluce

Když na trh balíčku dorazila červená od SFR, mobilní mobil bezplatný provozoval skvělou revoluci. Přinutil všechny telekomunikační operátory, aby se dostali do „nevádějícího“, aby pokračovali v svádění zákazníků. Tuto revoluci ji také najdeme v internetových boxech v dolním měřítku. V tomto případě, červená SFR přišla s nabídkou, která se liší od všech tradičních herců.

V tomto případě má jeho červená krabice tu výhodu, že je internetovou krabicí bez odhodlání, za sníženou cenu a s velmi dobrou rychlostí. S omezením poskytovatele internetových služeb, červená společnost SFR nepřijímá strategii svých tradičních soupeřů, kteří zdvojnásobí (nebo dokonce trojnásobně) cenu předplatného po 12 měsících. Pokud nemůžete zaručit životní cenu, ISP zajišťuje, že je vždy skromný ve variacích.

Naše červená podle SFR byla po dlouhou dobu kategorická: operátor měl na trhu nejlepší internetovou krabici. V průběhu let měl provozovatel tendenci zvyšovat cenu svého produktu a odstartovat zmínky o vývoji cen v průběhu času. V prvním roce najdete lépe jinde. Na druhou stranu, v průběhu času, červená SFR zůstane nejlevnější.

Pro ty, kteří hledají krátkodobý box, je podle našeho názoru červená SFR dobrou volbou. Nejenže pokrývá náklady na ukončení až 100 EUR (což je atraktivní, protože náklady jsou vždy nižší než tato částka), ale navíc nabízí produkt bez závazku. Pro ty, kteří si pronajímají byt během několika měsíců, je to velmi dobrá volba.

Abychom přišli nyní k obsahu nabídky, je červená krabice základním produktem: vlákno s širokopásmovým připojením (nebo dokonce velmi vysokou rychlostí s možností toku+) a neomezená volání k fixaci. Pokud spadnete během propagačního období, můžete doufat, že získáte bezplatnou debet+. Někdy se také stává, že jsou zahrnuty neomezené hovory na mobily. Jako bonus můžete mít také možnost TV nebo úložiště SFR v SFR Cloud.

Je však třeba poznamenat, že tato internetová pole nepřichází s výchozí televizí. S boomem na internetu a streamovacími platformami mnoho lidí přeskakuje televizi. Proto bylo pro červenou SFR relevantní, aby jej ve výchozím nastavení nezahrnoval do své krabice. Je možné jej přidat jako možnost: 2 EUR za 35 televizních kanálů za měsíc a 4 na 100 kanálů.

Opět je naše červená názor SFR pozitivní vzhledem k flexibilitě posledně jmenovaného. Ať už pro balíček nebo internetovou krabici, tento personalizační systém vám skutečně umožňuje mít produkt, který vám dokonale vyhovuje. Provozovatel umožňuje platit co nejblíže k tomu, co konzumujete ve skutečném životě.

5G, problém pro červenou od SFR

Červená od SFR se spoléhá na síť antén své tchyně SFR, aby vytvořila nabídku mobilního balíčku. Podle nejnovějších údajů sdělených společností ARCEP je operátor umístěn jako třetí nejlepší síť ve Francii, za Orange a Bouygues Telecom. Tři herci jsou v kapesní kapesníku, proto budete mít dobrý signál v hlavní části Francie. To se týká 3G a 4G.

Od konce roku 2020 nasadil SFR síť 5G všude ve Francii. Prozatím má jen několik velkých měst z 5G pokrytí operátora. Od poloviny března 2021 mohou zákazníci v Paříži využít 5G SFR. Vezměte prosím na vědomí, že nejprve musí mít 5G kompatibilní smartphone, ale také kompatibilní balíček. To generuje náklady a není to nutně nejužitečnější pro širokou veřejnost.

Ve společnosti Red by SFR se také můžete přihlásit k odběru mobilního balíčku bez vazby a 5G kompatibilní. Na konci roku 2020 byl prvním virtuálním operátorem, který tuto možnost nabídl svým zákazníkům. Balíček je logicky podstatnější v datech než klasické 4G balíčky. 5G je ultrarychlá síť, která je vyrobena pro ty, kteří konzumují mnoho dat. V tomto případě zahrnuje balíček 5G červené SFR 200 GB za měsíc.

Dnes je nejlepší hodnotou za peníze mezi plány SFR tím, že s 4G s 4G. Pro tuto chvíli jsou použití, cena a síťové pokrytí stále velmi omezené, aby byl balíček 5G opravdu užitečný. To znamená, že v této červené oznámení budeme stále ocenit, abychom viděli, že telekomunikační operátor je avantgarda na nových technologiích.

Náš názor Red by SFR (2023)

Celkově platí, že podle našeho názoru je SFR v platnosti na 3 produkty: mobilní balíček, internetový box a elektronický obchod. V každém případě podle našeho názoru Red by Red by SFR ukazuje skutečnou flexibilitu (bez závazku) a atraktivní cenovou politiku. Neváhá inovovat s nepublikovanými koncepty, jako je Big Red, The Excelled Red Deal nebo první balíčky 5G.

S touto nabídkou zákazníci vědí, že se rozhodnou pro dematerializovaný vztah. Všechno je spravováno online (nebo prostřednictvím aplikace), od předplatného po zákaznickou službu a ukončení (možné). Podle našeho názoru červená SFR šetří všechny body, aby svým zákazníkům nabídla nejnižší cenu. V poslední desetiletí se přihlásila miliony francouzských lidí, sázka je úspěšná.

V současném kontextu s nasazením 5G byli provozovatelé nuceni zvýšit ceny většiny předplatného (včetně stávajících zákazníků). To znamená, že podle našeho názoru je červená SFR stále rozumná. Souběžně pokračuje ve své velmi agresivní politice akvizice s ultra velkorysými nabídkami Flash. Konkurence se snaží odpovědět, protože je velkorysá.