Recenze urbanglide | Přečtěte si recenze obchodníka, elektrický skútr urbanglide Ride 80 XL – Test a úplné recenze

Urbanglide Electric Scooter Ride 80 XL

Odpověděl na 10 negativních recenzí ze 67

Urbanglide avis

Mark to Flee Absolutně, nemožné mít službu After -Sales, reakce na nepochopenou skupinu Pakt Group.
Můj syn kupuje skútr od Electro-Depot 8. července, použil ho dva dny před odjezdem do kolonie,
Vrátí se 28. července a poté používá skútr jen týden, protože na dovolené 4. srpna, kdy to bylo naposledy využití 2. srpna, spuštění akcelerátoru, obrazovka se již nezobrazí, nemožné změnit rychlosti, oba ve dvou ve dvou . Zpráva Odeslat skupině Pact, který požádá o vidění s prodejcem . Odpověď elektronického vkladu: Citace 144 EUR za náhradu, protože ne v záruce urbanglid můj syn, který ušetřil několik měsíců, aby se bavil a zaplatil 228 EUR za použití pouhých dva týdny a nyní musí zaplatit 144 € k opravě. Celkem 372 EUR za skútr, který má jen dva měsíce a dva týdny maximální použití. Potvrzuji, že tato značka musí být utečena, neexistující po službě -nemožný kontakt, potíže s hlášením problému ve skupině Pact, která musí být mateřskou společností nebo pod léčbou .

Datum zkušeností: 23. září 2023

Naše zpráva o transparentnosti 2022 je k dispozici

Utéct . Značka, která neodpovídá .

Urban Glide nerespektuje své zákazníky. Jaký je smysl důvěry francouzské společnosti .
Objednal jsem si náhradní část pro svůj skútr. Ale web mi neposlal ten pravý.
Nikdo mi nechce odpovědět e -mailem a neexistuje způsob, jak je kontaktovat telefonicky.
Najdu se bez řešení, s zlomeným skútrem a zbytečnou částí zakoupenou 42 € Port.
Opravdu doufám, že mě oddělení prodeje nebo manažer komunity kontaktují a rychle mi nabídnou řešení.
Stále existují důvody, proč se obávat udržitelnosti této značky.

Datum zkušeností: 11. září 2023

Koupit urbanglide M8.

Koupit urbanglide M8.
Chybový kód E37 po 20 kms
Více elektrické pomoci
Návrat kola pro opravu. kdo se ke mně vrátil, aniž by byl opraven.
Kvalitní pietre materiál. Neexistující po službě.
Utéct. ZLODĚJI .

Datum zkušeností: 12. září 2023

Aktualizováno 2. září. 2023

Nečestný

Urbanglidové výrobky nejsou ani lepší, ani méně dobře než jiné značky ekvivalentní řady, ale vězte, že pokud jednoho dne potřebujete opravu nebo náhradní část, Urbanglide tento úkol deleguje ve skupině Pact, společnost známá na tomto webu pro svou nekompetentnost a nečestnost; Zaplatil jsem cenu !
Myslel jsem, že nákup francouzštiny je zárukou kvality, špatně mě vzal !
Můj další skútr bude pocházet od čínské konkurenční značky.

Datum zkušeností: 14. července 2023

Krahování urbanglide

Objednávka zadaná, zaplacená na urbanglide dne 8/11/23 a debatovaná společností Computer Pact (Bizarre), týden probíhá žádným sledovacím číslem, nereagujte na takové a e-mail se trvá déle než 15 dní .
Po výzkumu ne GT !
Místo m ____, bohužel jsem měl 600 €, takže buďte opatrní!! S urbanglide a počítačovou smlouvou

Datum zkušeností: 1. srpna 2023

Mám hvězdu, protože jsem mohl ..

Jsem hvězda, protože jsem nemohl dát méně, objednal jsem si nabíječku skútrů 8. týden poté, co můj můj můj vždy ve třídě, takže nešel z jejich domova, který s nimi přikazuje a věří, že to jde rychleji Narazím na záznamník, ani lidem nepřipomíná, že kurva geule of Nulls bych si je nikdy neobjednal

Datum zkušeností: 8. září 2023

Právě jsem si koupil All Road 5 ..

Právě jsem si koupil All Road 5 na několik dní a narazil jsem na dva problémy.

Trottinette má potíže s odchodem po zpomalení a zastavení (kruhový objezd), musím postavit na zem, protože akcelerátor neodpovídá na první požadavek.
Životnost baterie je pod údaji výrobce, protože nepřesahuji 18 km a již jsem dvakrát spadl 🙁

Po službě -sales nemůžu dosáhnout Urbanglid, nic víc než dovozce a obchody v Paříži jsou uzavřeny. 🙁

Datum zkušeností: 10. července 2023

Urbanglide prodává kola, Trottinnette atd.

Urbanglide prodává kola, skútry, elektrické Tresiennes. Prodává je dobře, ale na svém webu neodpovídá na žádnou žádost. Je dobré umístit na webu „kontaktní“ pole, ale musíte na něj také odpovědět.
Příště si koupím další značku.

Datum zkušeností: 30. srpna 2023

Nakonec jsem měl výměnu e -mailů ..

Nakonec jsem měl e -mailovou výměnu se společností, která spravuje tento druh spor (viz moje předchozí recenze níže)
Říkají mi, že jejich části jsou pečlivě kontrolovány a že záruka nefunguje v případě rozbití. Poukazuji na ně, že to není normální, že spoušť již nebude fungovat po 50 km a laskavě mi odpověděli, že mě mohou doprovázet, abych si objednal další. 70 € Spouštěče akcelerátoru každých 50 km je prostě škoda. Pitoyable Brand a After -Sales Service.

Datum zkušeností: 11. srpna 2023

Přečtěte si 1 další recenzi o urbanglide

2letá záruka v pořádku nad 1 rok, moje ..

2letá záruka OK za 1 rok, moje škrábnutí musela strávit 7 měsíců v opravě hanby za 1 měsíc čekání na každou skandální opravu Urbanglid Ecross Max 2×2 Je to dobré, ale velmi křehké

Datum zkušeností: 2. září 2023

Draisianská oprava

Velké poděkování za zákaznický servis za to, že jste opravili můj tank po šoku proti autu, příliš špatné, že bylo nutné čekat 2 měsíce, dvě zásilky a poškozený návrat zásilky.
Nakonec se mohu pohnout dál.

Datum zkušeností: 15. června 2023

Urbanglide napsal Pro Boost zakoupený

Urbanglide E-Cross Pro Boost zakoupeno. Žádné stížnosti.
Na druhou stranu, certifikované pneumatiky nezničitelné, ale přesto propíchnuto po 3 měsících.
V rámci záruky, odjezdu na službu After -Sales … a tam déle než měsíc, více novinek ..
Tuto značku nebudu kupovat.

Datum zkušeností: 8. srpna 2023

Problém Volt

Ahoj, mám problém s mým urbanglide All Road 2 Scooter Problém pochází ze skútru ze skútru, kde jsem teď, umírá na 4 bar, rád bych věděl, že jsou základním nastavením, pokud mi někdo může poděkovat

Datum zkušeností: 18. července 2023

Žalostné produkty a stav

Vybral jsem si vyrobený produkt ve Francii, abych podporoval francouzskou společnost spíše než Číňané odsouzením a v případě problému v blízkosti problému.
Dnes po zhroucení (výskyt po 7 měsících) je nemožné mít telefonický kontakt s poradcem Urban G a After -Sales Service, která je podrobena skupině PACT, která vás žádá o vrácení skútru na vaše náklady, aniž by mluvilo o nákladech k vašemu zatížení a prostředkům balení na vaše náklady. Hledal jsem lepenku po dobu 3 týdnů, které ji nemohu najít . Žádný systém poskytování v relé balíčku. Vztahy zákazníků jsou upřímně katastrofické a amatérství.

Datum zkušeností: 30. dubna 2023

Zklamal hodnotu za peníze

Sotva měsíc každodenního používání na 6 km domácí/pracovní cestu.
Baterie má sotva 1 přijde a vrátí se a já mám pneumatiky před úplným vypuštěním, aniž bych sledoval propíchnutí.
Nařídil jsem kola, aby jej nahradilo, platba paypalem, od té doby obdržela fakturu a nic. Žádné informace o zpoždění doručení nebo doručovací skupina. velmi pochybné, doufám, že obdržím své kolo a poté už nemám problém. 600 eur skútru a již vadný. + Kolo 70euros

Datum zkušeností: 1. února 2023

Defektní skútr

Vadný skútr po pouhých 2 týdnech použití. Poté, co je po této službě, po této službě a po službě -nemožné kontaktovat.

Datum zkušeností: 12. července 2023

Neexistující po službě

Scooter zakoupil na rekondiced Veepee .
Velmi rychlé dodací lhůty, ale začátek problémů začíná.
Přijetí skútru připojím jej k sektoru a vypočítá ho 5 hodin, jak bylo uvedeno v dokumentaci.
Po 5:00 je skútr načten, ale po použití se ořízne sotva 5 sekund.
A uvědomuji si, že ne po -osale je pouze e -mailová adresa subdodavatele Paktgroup.
Posílám Scrottette ve stejný večer v balíčcích .
Je to už více než 1 týden, protože skútr je v jejich rukou a stále nic nového . Odeslání e -mailu s odpovědí byla otevřena lístek Naše služba vás brzy kontaktuje.
Zde je velká zásuvka s nefunkčními rekonstruovanými produkty a neexistující službou

Datum zkušeností: 1. června 2023

Urbanglide Ride 100s

Dělá trik, starám se o to, stále funguje dobře po 1 000 km s.

Na druhou stranu je to opravdu 2 napětí při zrychlení a namontované. Je to docela nepříjemné.

35 km oznámené v autonomii je spíše 15 km.

Datum zkušeností: 17. května 2023

Kontakt s panem Jawedem…

Přijatý kontakt s panem Jawedem opravdu velmi vážný můj problém byl vyřešen za 72 hodin, který tvrdil, že slovo mi poslal nové zařízení, protože moje měla problém hosta.

Opravdu na vrcholu děkuji znovu Jawed

Datum zkušeností: 26. října 2022

Spíše pozitivní zkušenost

Zavolal jsem na s.Má.PROTI. značky k opravě brzdového BP na mém skútru v rámci záruky. Získal jsem to se změnou brzdy, ale obrazovka skončila. Velmi znovu sestavený (1 měsíc čekání) Zavolal jsem, abych požádal o vysvětlení, a narazil jsem na manažera (pan Eric), který byl velmi pochopený a věděl, jak mi rychle najít řešení s bonusovým komerčním gestem, děkuji za jeho profesionalitu. Odstraňuji 1 hvězdu pro opravu

Datum zkušeností: 5. října 2021

Obchodní aktivity k zobrazení

Pro tuto chvíli nebyly kontrolovány žádné informace

Odpověděl na 10 negativních recenzí ze 67

Reaguje na negativní názory za 2 týdny

Naše zpráva o transparentnosti 2022 je k dispozici

O urbanglidu

Informace napsané společností

Poté, co se stal hlavním hráčem na trhu mobility, se Urbanglide aktivně účastní tohoto elektrického přechodu se zařízeními, která dokonale splňují různé potřeby uživatele. Koloběžky, elektrická asistenční kola a také řada věnovaná dětem představují elegantní a technická řešení pro celou rodinu. Díky svému bohatému katalogu, který pokrývá několik vesmírů, Urbanglide ví, jak uspokojit všechny potřeby, s inovativními produkty a jejichž vlastnosti již nelze prokázat. S 20 lety zkušeností s výrobou, včetně více než 5 v městské mobilitě, ukázala značka v této oblasti seriózní know-how, což jí umožnilo vyvinout atraktivní a přístupné produkty, aby v průběhu let sváděly velmi široké publikum. Vzhledem ke své odborné znalosti je Urbanglide členem FPMM (Federace odborníků na mikro-mobilitu) a také AFNOR (Francouzská normalizační asociace) a účastní se rozvoje standardů o bezpečnosti, aby lépe dohlížel na jeho využití ve veřejném prostoru.

Kontakt

  • [email protected]
  • 0155858200
    • 79 Rue de Turbigo
    • 75003
    • Paříž
    • Francie

    Urbanglide Electric Scooter Ride 80 XL

    Urban Glide Ride 80 XL

    WordPress

    Víš Urban Glide, relativně mladá značka a 100% francouzština kdo vyrobil gyropody Jeho vlajkový produkt. Nyní útočí na elektrický skútr a dokonce i na Elektrická skateboard. A je potěšením vidět Francouzi na inovativním trhu Městská mobilita. Dámy a pánové, buďme šovin a kupte francouzštinu !

    Urban Glide popisuje se jako značka přátelský k životnímu prostředí, V účincích jsou všechny jejich výrobky 100% elektrický.

    Urbanglide Ride 80 XL

    Za tímto komplikovaným názvem skrývá a elektrický skútr velmi snadné použití, s velmi dobrou zprávou Cena kvalita. Jeho hlavní kvalita: Je to super praktický Protože méně těžký a objemný než jeho konkurenti, pro podobný výkon. Další výhoda hmotnosti: toto elektrický skútr výhody z a záruka Dva -roční – ! Pro tento typ produktu je to velmi vzácné a francouzská značka vás těží z pomoci ve Francii. Což výrazně snižuje termíny pro odesílání a návrat z části nebo skútru. Ujišťujeme vás však, kromě záruky Ubanglide Ride 80xl ScooterEvropská certifikace, záruka kvality a vědět -jak.

    Jaký motor pro městský glide 80xl

    Na straně výkonu, Ubanglide nemá co závidět svým konkurentům, motor 250 W v nominální síle, zrychlení, dokud 25 km/h. Pro tuto chvíli stejný výkon jako Xiaomi M365. Má 3 rychlosti, které trvají maximum 12, 15 km/h. Všimněte si, že je velmi snadné uvolnit elektricky, abyste dosáhli rychlosti 30 až 32 km. Jednoduchá manipulace tlačítek na palubní desce umožňuje. Moje rada, proveďte výzkum na YouTube a sledujte tutoriál.

    Jaká je baterie jízdy 80 xl hodnota ?

    Skór skútru je v lithium a dělej 36 v A 6600 MH. Slibuje rozsah 23 až 30 km v závislosti na použití a dobití za 3 hodiny. Skór může podporovat svahy 18 ° a maximální zatížení 120 kg.

    Pokud baterie do jednoho autonomie který se liší tolik, že způsob řízení a hmotnost řidiče nesmírně ovlivňují doba trvání používání. Čím méně přecházíte, tím více bude baterie držet. Čím více zrychlíte, tím více s skútrem nesete významnou váhu, tím méně vás baterie zabere daleko. Naše rada na co nejlépe využít koloběžka, Pomozte mu v stoupání tlačením nohou.

    A kola ?

    Kola elektrický skútr jsou dobře vyvážené: 8 ″, asi 20,3 cm v průměru. Jsou plné (na rozdíl od nafukovacího) nezničitelný. Ujišťujeme vás však, že jeho dvojitý přední a zadní systém odpružení pokrývá šoky silnice.

    Na řídítkách a Urban Glide 80xl, Jsou možné všechny typy městské půdy: silniční a chodníky. Budete také pohodlně na jednom jako na druhém díky Nízký úhel otáčení. Můžete se také vydat na polní cesty za podmínek, že podlaha je dostatečně silná. Pokuste se vyhnout mokré zemi, pokud si ponecháte původní pneumatiky, které jsou mírně kluzké, když je silnice zvlněná. Pokud plánujete mít denní použití z koloběžka, Doporučujeme vám změnit pneumatiky. Rychle najdete své štěstí na internetu odkazem na pokyny pro technická charakteristika.

    Další velmi uklidňující bod, jeho Dvojitý brzdový systém ! Elektronická brzda, která se používá v levém palci na řídítkách. Druhý brzdový systém se provádí na zadním bahnu a probíhá pomocí nohy. Jako na klasickém skútru. Elektronické brzdění má Technologie obnovy energie, Proto být použit prioritou;).

    To, co si na tomto skútru velmi vážíme

    Jeho palubní deska

    Elektrický skútr Urban Glide Ride 80 XL Dashboard

    Podsvícený A v barvě je to nejvíce, kdo nás povzbuzuje k přidání asi dvacet eur, abychom to získali 80 XL Ride Scooter. Všechny informace jsou okamžitě k dispozici => vzdálenost, Přesné měřidlo baterie, Rychlost, Otáčení za minutu. Nativně s integrovaným palubní deskou vytváří Hravá jízda. Žádná povinnost přidat smartphone do řídítek, což může být nebezpečné kvůli mnoha vibracím v důsledku stavu silnice.

    Jeho praktická stránka

    The Francouzský výrobce vybral hliník pro něj koloběžka. Jeho nízká hmotnost a malá velikost nás povzbuzuje k tomu, abychom ji snadněji přepravili než jeho konkurenti. Skutečnost, že jeho kliky jsou složeny zpět, výrazně zlepšuje přenos Urbanglide. Asi 11,5 kg pro rozměry 116 x 40 x 94 cm se rozvinulo a 33 x 15,5 x 94 cm složeno.

    Elektrický skútr Urban Glide Ride 80 XL složený

    Další pozitivní bod => Jeho ultra rychlý skládací systém díky ovladači umístěnému na základně zásobníku.

    Jeho snadnost použití

    Není třeba dávat impuls na začátku, stačí stisknout Spoušť zrychlení umístěné pod palcem pravé ruky a Elektrická brusle Sdílet sám. Světla jsou zobrazena pomocí tlačítka na palubní desce nebo automaticky. L ‘bzučák je také na palubní desce. Ve dvou slovech je všechno v palci.

    Jeho moderní a elegantní vzhled

    K dispozici ve dvou barvách, černé nebo stříbrné, Urbanglide Electric Scooter Ride 80xl Východní vizuálně vynikající. Jeho povrchové úpravy a jeho palubní deska mu dávají vzhled futuristický které svádí všechny nadšence gadgetu a inovací.

    Malé detaily, které zasáhly býčí oko

    Boční berle, která vám umožní zaparkovat bez skládání koloběžka. Výška řídítek je zcela nastavitelná tak, aby měla úplnou kontrolu nad skútrem. Velmi praktické a nutně přítomné na všech modelech koloběžka.

    Urbanglide Ride 80xl, skútr, který vás sleduje všude

    Výběrem tohoto modelu se ujistěte, že máte společníka na cestách spolehlivý A praktický. Jeho velká kapacita baterie a snadnost přepravy z něj činí základní vozidlo denně. Dlouho to žije Francouzský skútr !